úterý 20. ledna 2015

Jak teď trénuji :)


Ahoj, po pár dnech nečinnosti vás opět zdravím na mém blogu.
  Jak cvičíte? A jak jíte? :)
  Já po pracovním víkendu už zase jedu bomby :) Jako vždy samozřejmě :). Trénink, který neodjedu na 150% jako kdyby nebyl :D Včera jsem si mákla pořádně na nožky, zadek a také na ten můj pupek :) a dnes jsme ráno s přítelem pořádně zničili záda a tricáček :). Večer se chystám ještě na cardio, to by bylo, že bych se nepřiblížila svému ideálu.
  Moje tréninky si zatím určuji sama a to tak, že jedu celé nohy+zadek, další den záda+triceps, další den zase ramena+biceps a občas tam zařadím i něco na prsa a cca dvakrát až třikrát do týdne cca 20minut na břicho, břicho cvičím většinou, hned na začátku trénasu. Někdy ho zapojím když mám trénink ramen, někdy zase k leg day. Cardio jedu max. 4krát do týdně, někdy stepper a jindy dám přednost běhu v přírodě, většinou pdole nálady a času a v zimě i podle počasí.
  Už se začínám těšit, až zahájím spolupráci s trenérem či trenérkou a budu mít tréninkový plán přímo na svoji osobu. Tento týden jsem měla schůzku s jedním trenérem z Ústí nad Labem, zatím nebudu prozrazovat a ještě bych měla mít schůzku s jednou trenérkou z Děčína, na kterou se už moc těším, doufám, že ji ukecám a zahájíme spolupráci :). No uvidíme jak to dopadne, až budu mít jasno, určitě se tu pochlubím, že začínám oficiální přípravu na podzimní kondiční závody bikini fitness... Jóóó, už to strašně moc chci a těším se :)


Ještě se vám pochlubím mojí snídaní: ovesné vločky 40g na noc namočené ve vodě, ráno ohřáté, dolité vodou, se skořicí, banánem 74g, ořechy 30g, mandlovým máslem 100% 15g a 30g řeckým jogurtem milko

2 komentáře:

  1. Klobouk dolu. Kazdy by chtel zit zdrave, zhubnout. Ale vsichni jen melou hubou. Ty jses jedina ze znamych lidi z meho okoli, kteri si jdou za svym cilem a vysledky jsou videt. Vypadas dobre, at ti ten elan a chut do cvica vydrzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Juu, děkuji moc za tak pozitivni komentář, moc me to těší :) Můžu vědět od koho je komentář, kdyz píšeš, ze známých lidí? ;)

    OdpovědětVymazat